Verzending

Verzending

 

Alle pakketjes die via deze webshop worden verkocht passen in een brievenbuspakketje. En zullen als een aangetekend brievenbus pakketje verzonden worden. Dit is wel eens waar wat duurder, maar op deze manier kan ik voorkomen dat er pakketjes verdwijnen en het betaalde bedrag verloren gaat. 

De verzending gebeurt via post.NL met op het huidige momment geldende tariven.

Webshop

Deze webshop is nog geen bedrijf, aangezien de opbrengst daarvoor te weinig is. Dat betekend dat er geen btw in rekening word gebracht. Maar ook dat ik van bepaalde betaalmethoden geen gebruik kan maken. Hierom is er via de webwshop alleen PayPal beschikbaar, mocht u het bedrag liever overschrijven dan kan dit ook. Let wel op dat u na bestellen in uw mailbox kijkt. Hier zal als het goed is de bevestigingsmail staan van de bestelling. En in die zelfde mail staat tevens ook het rekeningnummer waarna het bedrag over gemaakt mag worden. Heeft u dit gedaan? Stuur mij dan even een mailtje dan ben ik op de hoogte en kan ik het pakje inpakken en verzenden. Let wel op dit gebeurt pas als het bedrag op mijn rekening staat.

Vragen over de verzending?

Heeft uw vragen over het verzenden van uw pakketje, of zou u het liever toch zelf op komen halen? U mag mij altijd even mailen en daar valt zeker over te praten.

 Cabochon.online@gmail.com
www.Cabochononline.nl